Mad og Drikke

Kvalitetsingredienser og frisk tilberedning – prøv det store udvalg og de ugentlige skiftende retter, fra de forskellige madboder på vores Streetfood Marked i Hornbæk. Vil du vide mere om vores madboder? Kontakt de enkelte madboder direkte for forudbestilling eller for yderligere information om ingredienser og tilberedning.

The Munch Pit Burger

Vores unikke kendetegn er den høje standard, vi opretholder, og den særlige atmosfære, vi skaber. Vores madbod præsenterer et cool Rock’n’Roll-udtryk med et stilrent design i kulsort, fremhævet af vores hvide logo og det klare budskab “Good Mood Food” – vores slogan og madkoncept, der fokuserer på smag og oplevelse. Vi leverer lækker og nem mad, der kan nydes på farten med én hånd, perfekt akkompagneret af øl og festlige begivenheder.

Vores omfattende menu byder på store burgere og side snacks i forskellige varianter, inklusive vegetariske og veganske muligheder.

Vi er stolte af at bryste os af, at vores oksekød stammer fra særligt velfærds-kvæg, anbefalet af Dyrenes Beskyttelse.

Hos The Munch Pit er vores mission at levere ikke kun mad af højeste kvalitet, men også en uforglemmelig oplevelse for vores kunder.

JAKOBSENS PITA

Hos Jakobsens Pita er vores filosofi, at hurtig mad skal være sundt, af høj kvalitet og så vidt muligt økologisk. Vi kreerer de lækreste gourmet pitabrød & bowls i nordisk stil med friske grøntsager, hjemmerørte dressinger og kød af nordjysk naturkød, som grilles på lavastensgrill.

EVEREST FOOD

Streetfood kokken Bobby tilbyder traditionelle retter fra det Nepalesiske køkken i Hornbæk. Opskrifterne på hans fantastiske karryretter er hans egne eller gamle familieopskrifter, som f.eks. hans bedstemors gode gamle Butter Chicken.

LA PARRILLA

Argentinian Grill – autentisk argentinsk køkken, kun med ægte argentinsk oksekød. Der er empanadas fyldt med quinoa eller oksekød, to forskellige hjemmelavede dips, en sandwich med hanger steak eller den fulde Argentina deluxe oplevelse – en ildgrillede rib-eye steak med salat og fritter. Den autentisk argentinsk BBQ-oplevelse kan kun findes her.

BAR

Sandsynligvis det største udvalg af drinks i byen. Vores Streetfood Bar i Hornbæk har et kæmpe udvalg af varme og kolde drikke – øl, vin, cocktails, longdrinks, alkoholfri alternativer og egne drikkekreationer. Kom forbi og nyd sommeren!