VIL DU VÆRE EN DEL AF VORES MAD FÆLLESSKAB PÅ DET FEDTEDE HJØRNE?

Dit madkoncept på Det Fedtede Hjørne

Kan du se dig selv som en del af vores fællesskab, og har du et unikt koncept, som du syntes Det Fedtede Hjørne mangler – og vil du ikke mindst gøre en forskel hører vi meget gerne fra dig.

Du får som bodholder stillet en madbod til rådighed med 2 vaske, afløb, koldt og varmt vand, 16A strøm, samt emhætte. Resten står du selv for og har derfor rig mulighed for selv at skabe netop den stemning omkring din mad, som du ønsker.

Vi udvælger vores køkkener til fællesskabet efter følgende kriterier:

1. Friske råvarer

Det er centralt at køkkenet bruger friske råvarer og laver maden fra bunden af. Vi ser kvalitet som værende hjemmelavet mad tilberedt på stedet af friske råvarer og fravær af unødvendig halvfabrikata.

2. Retter under 100 kr.

Køkkenet skal sælge en eller flere mættende retter til under 100.- Derudover må der selvfølgelig også sælges dyrere retter. Vi forventer helt overordnet en fair prissætning.

3. Du skal være tilstede

Vi finder det vigtigt at køkken-ejeren selv er den primære drivkraft i eget køkken. På Det Fedtede Hjørne skal vores gæster kunne møde ejerne på daglig basis.

4. Autentisk oplevelse

På Det Fedtede hjørne skal det enkelte køkkens autentiske og originale udtryk komme til udtryk både udvendigt og indvendigt i boden. Køkkenet skal give gæsterne mulighed for at se og dufte maden blive tilberedt.

Er det dig? Så udfyld ansøgningsskemaet!