Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Livemusik med Ruth to Hell

4. juni 2022 @ 21:00 - 23:00

Dametråd med kant – Ruth to Hell på Det Fedtede Hjørne
Lørdag d. 4. juni har vi fornøjelsen af at præsentere Ruth to Hell på Det Fedtede Hjørne igen: Bandet har håndplukket en stribe rockperler fra Nirvana, Metallica AC/DC, Foo Fighters, Linkin Park, Deep Purple, Prince og mange flere.
Det hele startede i slut-90’erne, hvor Ruth To Hell spillede land og rige rundt med deres hårdpumpende rock repertoire. Med pauser og et par udskiftninger i bandet og nu 25 år senere, leverer de stadig fortrinlig rock hentet fra rockens forgængere op til nutidige rockbands. Musikken er et mix af mainstream og hård rock. Ruth To Hell betegner genren som cross-cover-rock. De fortolker og om-arrangerer en stribe rock-klassikere i deres eget musikalske univers, så nogen har spurgt om de selv har skrevet nogle af numrene, og det synes de er en spændende musikalsk rejse.
Ruth To Hell – er: Effy (guitar) og Sanne (trommer) – henholdsvis Effy & Eliten, Miss B Haven, James Thomas m.fl. – og med den anden halvdel af bandet, Gitte på bas og Kirsten på guitar, er det Ruth To Hell version 3.0 siden 2017. Når bandet spiller koncerter, tager de gang på gang publikum med storm og er samtidig med til at nedbryde en barriere i forhold til genre, alder og køn. Det er på alle måder et solidt rockband med drivkraft – og power.
Koncerter m.v. se Facebook Ruth To Hell og bandets hjemmeside: www.ruthtohell.dk

Detaljer

Dato:
4. juni 2022
Tidspunkt:
21:00 - 23:00